Bring it to me

Jeansjacka, hoodie, linne och skärp - hm / Jeans - ginatricot / Ring - present från bästis
 
När jag såg solen lysa och det såg så vår härligt ute så åkte jeansjackan på, men det fick jag ångra senare under dagen då världens hagelskur kom förbi oss. Som tur var överlevde jag tack vare att jag fick skjuts hem efter ett hårt pass på gymmet. Har en liten känsla av att det är fredag idag eftersom vi är lediga imorgon, men jag klagar inte. Det är valborg och som vanligt firar inte jag det, utan stannar hemma och kollar på film med familjen. Skulle tyvärr behövt pluggat en aning men har en dag på mig imorgon också. I vilket fall hoppas jag att ni får en bra valborg. Kramisar
 

Best day of my life

För exakt en vecka sedan stod jag i globen och hade mina ögon på den finaste killen i världen. Såg han uppträda och fick höra hans underbara röst. Helt sjukt vad tiden går fort och jag saknar det som bara den. Vill göra om och uppleva allting igen, ryser bara jag tänker på det!


Trying to make it on my own

Sommarkänslor och längtan som ökar när jag ser denna bild från i somras. Ge mig sommar nu!
 
Har gått runt i myskläder hela dagen, kände inte för något annat när jag vaknade imorse och såg att det var blåsigt och grått ute. Det har spruckit upp en aning och det passade bra då jag och mamma tog med oss vovven på en liten tur i skogen. Fick reda på att graderna i polen ligger på 25 och på lördag åker vi, känns rätt okej faktiskt. Har mycket att göra innan vi åker så packningen får jag börja med redan idag. Efter det så ska jag träna på spanskan tills imorgon. Vet ni att vi är lediga på onsdag? Så himla skönt med en paus sådär mitt i veckan!

Fint och enkelt

Untitled #83
Skinnjacka - zalando / Linne - owntherunway / Jeans - avenue32 / Ringar - hm / Skor - jades24

This weekend

Tre bilder ifrån helgens gång. 
 
Efter en fredag i skolan tog jag mig till gymmet och körde. Senare styrde det mot mollie dit även karro kom och höll oss sällskap. Vi åt kakor, pratade som aldrig förr och myste till det framför american pie. Tycker de filmerna är så roliga men också pinsamma, haha. På lördagen åt vi frukost på balkongen och låg ute och solade, åh så underbart väder det var. Mot kvällningen begav jag och mollie oss ut på en promenad i solen. Nu har söndagen anlänt och jag har hunnit med några behövliga saker under dagen men lite återstår innan jag kan sätta mig i soffan och ta det lugnt. Framförallt ligger matteboken och väntar på mig, lika bra att sätta igång. Hoppas ni haft en bra helg! 
 

Stockholm 22 april 2013

 
Här har ni ett par bilder under bilresan påväg till stockholm och under konserten. I bilen på dit vägen var vi så exalterade så jag vet inte vad och det var fortfarande svårt att fatta vad vi skulle göra. Kom fram i god tid så vi hann med en toa kö på nästan 1,5 timme innan vi gick in i globen för att inta våra platser. Blev chockad när jag fick se platsen jag skulle ha, det var närmare än väntat så leéndet blev större än vad det redan var. Förbandet började vid halv 8 och de var faktiskt riktigt bra. Justin själv kom in runt 9 tiden och det var helt ofattbart. Skrek, hoppade, grinade och samtidigt log för jag var så lycklig. Aldrig varit med om något liknande och något så mäktigt. Ville aldrig att det skulle ta slut.. Kan fortfarande inte fatta vad jag varit med om, att jag fått sett min idol live och bara varit ett antal hundra meter ifrån honom. Nästa gång ska jag ha meet and greet så jag får träffa honom också! Bästa dagen i mitt liv ♥

When my heart is taking over

Hej finisar! Satt och slet i nästan två timmar med ett prov och när jag väl var klar kunde jag gå därifrån och faktiskt känna mig nöjd. Jag satt hela kvällen igår och läste på så antar att det beror på det. Hoppas resultaten säger detsamma. Kom hem till nygräddade pannkakor vilket inte var helt fel. Hade tänkt mig att gå ut på en promenad men det var så kallt så stannar istället inne och gör behövliga saker. Bland annat ta en dusch och göra hårinpackning. Om en stund dyker det upp lite bilder från dagstrippen till stockholm och justin bieber. Pussss

Red and black

Köpte denna tshirt innan konserten i måndags. Sitter perfekt och har världens finaste tryck. I denna stod jag och hoppa och skrek, berättar mer om det senare!

Believetour

Att veta att jag kommer få se han, inte på bild, inte på video utan med mina ögon i verkligheten. Det gör mig helt galen, på ett bra sätt. Fick aldrig biljetter när de släpptes vilket gjorde mig så ledsen, men jag intalade mig själv "never say never" och när jag väl fick biljetten i handen kände jag mig så lycklig. Känslan av att veta att få se sin idol, kan inte beskriva med ord. Dagarna räknades ner och nu står det helt plöstligt noll. Världens bästa dag och världens bästa känsla, utan tvekan! 

Måndag 22 april

Godmorgon! Har varit lite off här de senaste dagarna som ni kan se. Det finns inga direkta anledningar förutom att jag har haft annat för mig och blogg appen har dessutom inte velat samarbeta. Iallafall så har jag varit mestadels med cynthia och vi tog oss en sväng till stan, grillade för första gången i år, kollade pitch perfect och never say never och myste. Vi har också förberett oss för den stora dagen idag, believetour i sverige! Åker mot stockholm runt halv 1-1 tiden, åh vad bra det kommer bli. Kan inte fatta att jag ska få se min största idol live, en dröm som går i uppfyllelse! Hoppas ni också kommer få en toppen dag finisar, kramisar!

Purple blender

Har länge velat skaffat mig en mixer då smoothie är bland det bästa jag vet. Och nu har jag fått mig en, i lila dessutom. Kommer användas mycket och kommer göra massa smarriga smoothies framöver som även ni kommer få ta del av!

19 april

En glad jag på praoen pågrund av att det är fredag / Bra citat / God mat idag / Jag igen på praoen
 

Det är fredag vilket innebär att praktiken är slut och det är helg. Endast 3 ynka dagar kvar till justins konsert (i'm dying!!!). Tiden på jobbet rullade på och jag fick mig några goda skratt under dagens gång. Personalen var allt för härlig, haha. Jag kom hem till mat som stod uppdukat på bordet och det satt väldigt fint i magen. Nu har jag har precis avklarat ett kort träningspass och ikväll blir jag hemma och lär säkert slockna tidigt. Är helt utmattad i kroppen då jag stått upp i princip hela tiden denna vecka. 


Skolavslutningsklänningen

 
Fick hem ett paket igår och där i låg denna skönhet. Längtar bara mer till skolavslutningen nu när klänningen är klar. Bara någon månad kvar..

Light

Untitled #72
Tröja - här / Jeans - allyfashion / Ballerina - mytheresa / Sjal - mango / Klocka - juicy couture / Väska - michael kors

18 april

Det är redan torsdag idag och jag är redo för ännu en dag på "jobbet". Mina fingrar säger desto värre en annan sak, haha. Det är inte riktigt min grej att använda vassa skärknivar.. Känner på mig att dagen kommer bli lång och mot kvällningen kommer jag vara redigt trött. Efter jag slutat är det bara en kort stund innan jag ska iväg på ett möte angående resan till polen. Ni får ha det bra, så hörs vi mer senare! Kramis

Ombre - highlights

 
Ena stunden hade jag bestämt mig för ombre men sen lutade det mer åt att slänga i några ljusa slingor i håret. Nu är jag mest osäker på vad jag ska göra med mitt hår. Båda är riktigt fint men det känns ändå som att slingor kommer passa mig bättre.. I vilket fall är det närmare sommaren jag hade tänkt göra det isåfall, så det finns ett tag till att tänka på saken!

Hair products

Har ökat på med två hårprodukter. En hårspray i bag size som jag fick av bästis igår och som jag verkligen behövde och sedan en hårinpackning från pantene som passar för färgat hår, alltså mitt. Ska bli kul att testa den och ta hand mer om mitt hår. 

They will not control us

 

Igår var det ju som sagt min födelsedag och den firade jag med att hjälpa kunder och packa upp varor. När jag hade slutat åkte jag hem till bästis och stannade även där över natten. Idag fick jag gå hem tidigare vilket kändes skönt. Solen har kommit fram igen, wiho!
Min uppdatering ligger lite lågt för tillfället då tiden inte finns, men i slutet av veckan kommer det bli bättre. Ska också försöka fixa i ordning några inlägg senare. Hoppas ni mår bra!


Happy birthday to me


15 april

Hej på er! Började dagen på praoen vid halv nio och avslutade den runt halv fem. Det har gått bättre än förväntat faktiskt. Har hela tiden haft något att göra och personalen är jätte snälla och trevliga. Fast det är längre än skoldagarna så gick tiden betydligt mycket fortare, haha. Ska bli kul med fler dagar där. Är på bussen för tillfället och nästa destination är gymmet innan jag går hem och vilar upp mig. Hoppas ni har haft en bra dag. PUSS

 


True words


Pro touch

Nya löparskor ifrån intersport. 

From this morning

 
Förvånansvärt vaknade jag inte så sent idag, men ändå var jag utvilad när jag vaknade och det är ju det som räknas. Idag är en dag som det inte finns så mycket och göra. Mest att vara hemma och hålla tummarna att tv:n visar bra program. Ska ta mig ut en stund också. Frisk luft skadar aldrig. 
 

One moment in time

 


En dag med mycket fika och glada miner. Fick paket som gjorde mig ännu mer glad och till och med fick jag tårar i ögonen när jag läste det fina som stod på stenen jag fick av mami och papi. Mycket behövligt och precis det jag ville ha plus lite till. Polska pengar till resan som är om tre veckor, en gullig liten neccessär, en fin sten som sagt och pengar för att köpa saker till kameran och så vidare. Tårtan som vi bakade tidigare idag smakade förresten ljuvligt och så även farmors bullar. Förutom det har jag också hunnit med en promenad i regnet och nu ska jag fixa lite i rummet. Har haft en jättebra dag och mitt humör är på topp!

Old necklace

 
Hittade några gamla smycken ifrån mormor och detta fina halsband beslagtog jag. Enkelt men detaljerna gör det speciellt. Tycker det lilla silvriga lyfter halsbandet. Hänger så fint på smyckesträdet i rummet nu! 

All around the world people want to be loved

Kollade ut genom fönstret imorse och det har blivit ett nytt vinterland. Snön har lagt sig och det gjorde mig så sur att jag bara drog täcket över huvudet. Jag som trodde att våren var påväg. Klev upp så småningom och har nu ätit frukost. Om en liten stund sätter vi igång och bakar tårta tills i eftermiddag då farmor och farfar kommer för att fira lilla mig. Fyller dock inte år förens till veckan men passar bäst nu i helgen. Ha en bra lördag gullisar! 

White peplum dress

Skrev igår att jag kanske skulle beställa skolavslutningsklänningen. Klänningen ovan är den jag kommer bära. Ett sätt att matcha är med höga klackar, smycken i mer rosé/guld och lockar i håret. Tycker klänningen är så fin, speciellt med spets ryggen som ni kommer se mer utav när jag fått den. 

Friday I'm in love

 
Vaknade till mulet väder och hela dagen har jag gått och trott att regnet skulle falla. Det klarade vi oss som tur är undan. Hoppas även vi kan klara oss under helgen, det blir så grått och tråkigt annars. I vilket fall är det helg nu och den känslan är alltid lika härlig. Sa hejdå till skolan som jag inte kommer tillbaka till förens näst kommande vecka. Sen jag kom hem har jag ätit tacos som är standard mat för fredagar och umgåtts med la familia. Ikväll blir jag hemma och myser. Hör av mig senare! Hoppas ni mår bra ♥

Heaven is a place on earth

Fyra bilder från min instagram där jag heter rebeccaaaolsson.
 

Hej sötisar! Har varit en bra dag idag. Gick till två och sedan en timmes pass på gymmet. Var längesen jag var där nu eftersom jag blev sjuk, så det var skönt att vara tillbaka. Har bockat av allt för denna vecka så är ledig resten av dagen, en sådan lättnad. Istället ska jag kanske beställa skolavslutningsklänningen och bara ta det lugnt. Imorgon är det fredag och det gör mig glad! 


I just wanna make you proud

Linne - lager157 / Cardigan - åhléns / Jeans - vero moda / Halsband och klocka - ur och penn
 
Idag var det en längre dag men den gick fintfint fast humöret svängde ibland, men antar att det är så ibland. Även fast det sades att graderna var låga så var det ändå skönt ute när jag gick hemmåt förut. Det sägs bli runt 16 grader i helgen och till veckan, helt underbart! Varma våren och sommaren väntar jag på så otroligt mycket. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig, men först lite träning. Kramis 

Fit inspo


Love this one

Untitled #85
 
Skinnväst - modekungen / Tröja - monki / Jeans - newlook / Halsband - wetseal / Skor - swell
 
Älskar det enkla men snygga i denna outfit. Ljusa färger bryts av med skinnvästen och halsbandet. Skinnvästen är förövrigt så snygg och du får betala ungefär 1500 kr för den. 

Banana and raspberry

Gjorde mig något riktigt gott att äta när jag kom hem idag. I muggen finns det kvarg blandat med vanilj yoghurt, lite havregryn, hallon och banan. Vid sidan om tog jag två digestive kex. Super gott!
 

Cause you only need the light when it's burning low

Skinnjacka och skärp - hm / Tröja - cubus / Jeans - ginatricot 
 
Andra dagen efter lovet och tisdagar har aldrig varit ett större problem för mig. Den rullade på med en himlans fart och när vi slutat åkte jag direkt till stan. Papprena är påskrivna och jag har fått lite fakta inför praoen så nu vill jag bara köra igång. Tror det kommer bli jätte roligt. Denna eftermiddag ska jag skriva klart och lämna in en so inlämning, kanske även hinner med lite spanska. Känns skönt att få undan grejer utan att det kommer nya. Återkommer senare, puss så länge!

Boy sweater

Har alltid haft en förkärlek för denna gråa boy tröja. Och ingen mindre än bästis har nu blivit ägare till en sådan. Den är så fin och ser så mysig ut. Jag känner på mig att jag kommer låna den många gånger framöver, hehe.. 

Dagens i detalj

Tröja - lager157 / Jeans - hm

Mobile cases

Untitled #60

8 april 2013


Scones

Tog fram det lätta som behövs till scones och gjorde mig en till kvällsmat. Så gott, speciellt när dom är varma och färska. Har nyss avnjutit mig en lång och varm dusch. Ska nu förbereda lite inför morgondagen då vi går tillbaka till det vanliga, men bara en vecka för sedan har vi prao en vecka. Rätt skönt! 

Just give me a reason

Tröja - ginatricot 
 
Gått runt och släpat mina fötter hela dagen lång. Den där motivationen till att plugga som skulle vara bra att ha, finns liksom inte där. Tur att vi inte har prov direkt när vi kommer tillbaka iallafall. Har varit iväg och hämtat en crosstrainer, känns skönt att ha en stående här hemma om man vill ställa sig och trampa. Tänkte ställa mig och baka scones nu och sedan läsa i kemi boken. Kramis

Nike free run

Hur snygga är inte dessa träningsskor från nike? Ett par nike free run skulle inte sitta helt fel alls. Finns så många olika och det är så svårt att välja ut några. De ovan var fyra stycken som föll mig i smaken. Som ni märker tycker jag om rosa.

Detaljer i mitt rum


You're on my mind all the time

Godmorgon på er! Startade denna dag med att sträcka på mig massor i sängen, göra en god smoothie och läsa några sidor ur bästa boken. Så småningom är den urläst och jag kan inte vänta och se vad som kommer hända, hihi. Ännu en dag med solsken, man kan ju inte sluta undra när det kommer att vända.. Fast självklart hoppas man ju att det fortsätter att vara fint. Man blir på bättre humör och allting går mycket lättare. Idag ska jag ta vara på dagen och jag vill inte att den ska ta slut. Lov for life! 

Touching the skyline

Innan jag somnar denna kväll lägger jag mig och bläddrar några sidor i styleby och låter justin spelas ur högtalarna. Kan även passa på att säga att det endast är 16 dagar kvar tills jag är i globen och ser han uppträder, wiho!
Imorgon är sista dagen innan skolan drar igång igen, och med det menas det att det kommer bli en riktig slappar dag. Hörs mer då, pussss

Inspiration from weheartit


Bestie


Spring jackets

Bikbok / Ginatricot / Hm
 
Jag tycker att i garderoben borde det finnas en jeans, tyg och skinnjacka. Det går att matcha till allt möjligt och det passar till olika outfits. De ovan kommer ifrån de mest vanligaste butikerna och för inte en jätte stor peng. Skinnjackan tillhör redan mig och är ett av de bästa köpen som gjorts. I vår kommer det bäras mycket!

Saturday

Idag fick jag sova ut innan jag gjorde våffel frukost. Har nyss kommit in efter att ha varit ute på en lång promenad med mami och vovven, blåsigt men skönt. Resterande tid av dagen ska jag tillbringa med en hög plugg som behöver bockas av. Ha en fin dag sötisar! PUSS


Cozy day

Tidigare idag var jag en sväng till stan och fick en prao plats ordnad vilket känns bra. Kanske inte det första stället jag skulle velat vara på men när man har bara en vecka, inte går på gymnasiet osv så är det svårt. Var nyss ute på en promenad och man känner verkligen vår vädret, att det är ljust också. Så härligt! Nu har jag gjort i ordning lite mys och ska ner till resten av familjen i tv soffan. Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll! 

Bekännelser

 
 
 
Får så himla lätt inspiration från allting jag ser. Kan vara att jag ser en blogg, några bilder på weheartit eller någonting i en tidning. 
 
Vill så gärna ha en macbook. Förmodligen när jag börjar gymnasiet kommer jag få en (dock inte därför jag väljer det gymnasiet). Längtar! 
 
Saknaden efter mitt hår som en gång var långt är enorm. Längtar så tills mitt hår växer ut och då ska jag aldrig någonsin klippa av det igen. 
 
Jag har aldrig någonsin satt min fot i ett flygplan. Fast det kommer brytas om en cirka månad. 
 
Ser fram emot sommaren så stört mycket. Alla sommarkvällar, varma dagar, saker som man kommer göra. Åh så underbart!
 
Min dröm är att flytta till USA och jobba inom mode. 

Todays

Tshirt - monki / Jeans - ginatricot / Armband - bästis / Halsband - ur och penn / Solisar - lager157

Fredags morgon

Otroligt nog är det redan fredag, jag som tyckte att lovet nyss kom. Det har flugit förbi lika snabbt. Har varit vaken sen någon timme tillbaka och bara slappat. Om en liten stund åker jag in mot stan för lite helgs handling med mami och papi. Har ingenting bättre för mig en dag som denna, och tycker även att det kan vara mysigt. Ha en bra dag så hörs vi. Puss & kram!

You - acoustic version


Nearly started a fire

Har sedan i tisdag varit hemma hos bästis. Efter en vecka ifrån varandra var det behövligt att träffas igen. Hann även träffa mollie en stund i tisdags vilket behövdes det med. Idag fick jag ett fint uppvaknande, genom frukost på sängen. Så dagen kunde inte börja så mycket bättre. Varit ute en sväng i solen och gud vad härligt det var. Vår känslorna är sky höga för tillfället och så vill jag att det ska vara! 

Mango temptation

Ett paket låg och väntade på mig när jag kom hem idag. I låg denna body mist från victoria's secret. Mango temptation fick bli den första i min samling och den luktar så gott! 

Wanties

Untitled #77
Älskar de nitade bootsen och väskan från Michael Kors. Min kärlek för DW klockan är rätt öppenbar den med. Kan med glädje också berätta att ett par vita jeans just nu är påväg hem till mig, som jag längtat.

Detail

Klocka - ur och penn

Tisdag 2 april

Godmorgon! Klockan är runt tio tiden och jag ligger i min säng men ska snart ta mig upp. Idag har jag endel saker inplanerade vilket faktiskt var ett tag sen då jag varit sjuk. Känns bra att stå på benen igen. Ska in till stan lite senare och möta upp bästis. Ska köpa mig ett par solglasögon som jag är i behov av, ska också hinna med en solning. Stannar sedan kvar hos henne någon natt vilket blir mysigt. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare! KRAM

Skolavslutning, bal och konfirmationsklänning

Från nelly.com
 
Jakten efter skolavslutning och konfirmationsklänning har börjat. Bal klänning för andras del också. Jag själv föredrar vita klänningar eller andra ljusa och lätta färger som svag beige, rosa och gul. Den vita längst ner till vänster fångade mitt hjärta, så fin! 

Mars 2013


Världens bästa mami har fyllt år, har läst flera hundra sidor i revolt, burit min klocka många gånger, ätit amerikanska pannkakor och druckit chai latte, fått hem ett paket från makeup store och hann också med att bli sjuk. Endel som hänt under mars månad. Trots det sista så har det varit en jätte bra månad!

Spring month

Tänk att det redan är april. Kommer hända lite roligt denna månaden som jag ser fram emot. Den jobbiga snön hoppas jag även kommer smälta bort så snart som möjligt och det är jag nog inte ensam om att tycka. I nuläget ska jag kliva upp ur sängen och ta tag i dagen. Vi hörs senare, puss!

RSS 2.0