Girl stuff

Ska ta hand om mig själv som vi alla behöver göra ibland. Skrubba kroppen, raka benen, ansiktsmask och hela köret. Passar perfekt nu efter att jag har varit sjuk dessutom!

For summer

Untitled #75
Bustier - forevernew / Shorts - etsy / Cardigan - riverisland / Armband - harveynichols / Solglasögon - eluxe / Converse
 
Hittade denna outfit som jag satte ihop för ett tag sen. Åh vad jag vill att det ska bli sommar nu!

Drop the world

Idag mår jag bra och det känns toppen. Vädret är allt för underbart också vilket gör allting så mycket bättre. Skulle gärna vilja bege mig ut på en promenad i solen men låter det vänta tills imorgon för säkerthets skull. Imorgon börjar lovet på riktigt och jag ska njuta av det på alla möjliga sätt och utnyttja det till det yttersta. Ha en fin dag, kramis!

Words


Black, gold, blue and white

Untitled #76
Skinnjacka - allsaints / Tröja - hm / Jeans - här / Boots - shelikes / Halsband - awwdore / Ring - republic/ Solglasögon - asos 

Hold me tight and don't let go

Har haft tid att sova ut hur länge som helst de senaste dagarna men ändå vaknar jag under nattens gång och går upp tidigt på morgonen. Denna natt fick jag iallafall sova men redan vid åtta låg jag vaken. Det suger bokstavligt talat. Det känns som att det börjar gå mot bättringsvägen men är fortfarande utmattad. Hörs mer om en stund, ta hand om er! ♥

Sick of being sick

Hej sötisar! Det har stått tomt här och anledning är att jag gått och blivit sjuk, väldigt sjuk. Huvudet dunkar, halsen värker och kroppen bär mig inte. Precis innan lovet och kommer säkert inte bli frisk inom kort heller, såklart. Typiskt mig.. Hoppas ni mår bra iallafall! Hör av mig mer när orken kommer tillbaka, kramis!


Watch you disappear

Skinnjacka, hoodie och jeans - hm / Skor - race marine
 
Älskar att man bara kan gå runt i skinnjacka och vika upp jeansen med ett par låga tygskor på fötterna. Det skulle dock inte skada om graderna steg en aning till.. Men det kommer väl med tiden!

Wanties from Odd Molly


Monday 25 march

Godmorgon fina ni! Idag är det sista veckan innan lov som ska bli så himla skönt. Och ännu bättre är att vi bara går till torsdag efter fredag är röd dag. Nu kör vi slutspurten innan vi tar ledigt. Ha en riktigt bra dag, kramis!
 

When worlds collide

Slår mig ner i soffan och kollar på tv:n som händer allt för sällan. Har gjort mig frukt som är min räddare i nöden - så mycket kärlek till det. Hoppas ni haft en bra dag, det har iallafall jag haft. PUSS

Room inspiration


Yesterdays

Tröja - lager157 / Jeans - vero moda

From makeup store

I samband med att jag fick hem styleby i förrgår så fick jag med detta. En ögonskugga, mascara och concealer från makeup store. Än så länge har jag bara testat concealern som inte har gjort mig besviken!

Tonight I wanna show you off

Ph; todays brekfast
 
Igår stod det tomt här, hade varken tid eller ork till att blogga. Hade iallafall en bra fredag med simning i badhuset och fredagskvällens sällskap fick mollie stå för. Denna morgon blev vi väckta vilket inte var alls trevligt kan jag säga. Himlen är klarblå och solen skiner, fin lördag med andra ord. Ha en bra dag sötisar, puss!
 

Thursday night

Skola, gym och klasskväll. Klassen gjorde tacos i mängder, munnen gick i ett och skratt ekade i rummet. Kurra gömma i en mörk och tyst skolaoch film mys. Har varit jätte bra, roligt och mysigt! Nu är ögonlocken riktigt tunga, sängen är efterlängtad. Imorgon är det fredag igen, wiho!

 

London

En stad jag ska besöka innan jag dör. Alla dessa fina byggnader och sevärdheter och inte tala om shoppingen. You just gotta love it!

A little bit of today

Idag går jag klädd i en vit topp från bondelid. Till det matchar jag ett par svarta jeans, armband och självklart skinnjackan över. 

Good morning sweeties


Love to wear this

Skinnjacka - jofama by kenza / Tröja - hunkydory / Jeans - flannelfashion / Scarf - sperrytopsider / Boots - gravitypope / Solglasögon - ray ban

Lauren Conrad

Ph; weheartit
 
Dessa två böcker vill jag gärna införskaffa mig. Även de resterande böcker som hon gjort. Hon är så himla fin!

Wednesday morning

Trött och seg klev jag upp imorse. Idag känner jag inte för något annat än myskläder så det får det bli. Ytterst sällan men ibland så. Senare idag ska jag umgås med mollie och hon stannar även här över natten. Mys pys såhär i veckan. Ha en bra dag sötisar!

Keep on moving

Klarat mig igenom dagen full med gäspningar. Den senaste timmen har jag varit på ett möte angående resan till Polen som börjar närma sig sakta men säkert. Ska bli så kul och händelserikt! Imorgon är vi redan inne i mitten av veckan, även känd som en av de jobbigaste dagarna. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi mer imorgon! PUSS


Feel the beat of my heart

Tröja - oldie / Jeans - hm 

Let's go

Tränings tshirt - stadium outlet 
 
Efter en kort dag med teater som sista lektion, går jag nu in och kör en timme på gymmet! 

The vampire diaries


Tuesday morning

Ph; me - Canon eos 1000D
 
Godmorgon! Det är tisdag idag vilket är den dag på veckan som inte är jobbig eller tar emot att gå iväg på. Förutom spanskan så är det bara praktiska ämnen och att vi slutar tidigt är ju höjdpunkten. Matteboken kommer ligga hemma och vänta på mig i eftermiddag. Hoppas ni får en bra dag! 

Undies from hm

När det kommer till underkläder tycker jag att hm slår det mesta, eller iallafall här i stan. Dessa tre ovan är några favoriter. Den rosa blommiga tyckte jag var jätte fin!

As we roll down this unfamiliar road

 
 
 
Skinnjacka och tights - hm / Stickad tröja - ginatricot / Klocka - ur och penn
 
Det kändes som man skulle blåsa bort utomhus idag, så fruktansvärt kallt blev det också pågrund av det. Att få komma in i värmen var mer än uppskattat. Nu och frammåt har jag ingenting som måste göras, så ska ta det lugnt då min trötthet varit stor idag. Hörs senare, pussar!

Perfect hair

Finaste håret som någonsin skådats, precis så ser mitt drömhår ut. Perfektion kan man kalla de!

Knitted purple

Går runt i min stickade gosiga tröja idag med min fina klocka runt handleden. Bättre och fler bilder kommer komma upp senare under dagen. 

Cozy like hell

Älskar färgerna vitt, beige och grått i sovrum. Det är ljust men blir ändå en varm känsla av det beiga. Så som sängen är bäddad ovanför - då är mysfaktorn hög. 

Good Morning lovies

 
 

Only need the light when it's burning low

Som alla söndagar så har denna flygit förbi. Har knappt gjort någonting, lämnade hemmet några ynka gånger och lite tid har gått åt till att spela kort. Kan erkänna att det ligger endel ångest inom mig över att helgen nu är slut och imorgon övergår vi till ny vecka med skola. Men veckorna går så snabbt och det är knappt man hinner blinka innan det är helg igen. Hoppas ni haft en bra dag finisar, puss! 

From last summer

Håret växer och bleks, kroppen blir en nyans mörkare, shorts och bikini är framme och grillkvällar medans solen långsamt går ner. Ett glädjerus genom kroppen, älskade sommar ♥

Big belts

En detalj som kan lyfta en outfit. Tycker det är riktigt snyggt med stora skärp!

Red bondelid

Tröja - lager157 / Armband - bästis

Fitness and health


Live life


VS wanties

Pure Seduction, Love Spell, Mango Temptation, Coconut Passion och Strawberries & Champagne är de fem som står högst upp på min vill ha lista av Victoria's Secret bodymist. 

American pancakes

Amerikanska pannkakor har blivit endel av min livsstil, haha. Ett bra mål som passar som både frukost och lunch. Idag fick det bli min brunch och jag testade ett lite annorlunda recept vilket var mycket godare än vanligt. 
För ca 5 stycken:
2 dl valfritt mjöl (jag använder grahams mjöl) 
1-2 tsk bakpulver
1-2 dl mjölk
1 ägg 
1 msk smör + smör till stekning (använde olja istället) 

Today's

Tröja - cubus / Jeans - ginatricot 
 
Var så otroligt skönt att sova ut imorse och få ny kraft. Har kollat på fotboll mycket tid av denna dag som var utomhus, usch så kallt men underbart när solen valde att komma fram och värma lite. Ännu en dag med familjen vilket jag uppskattar och tycker är jätte mysigt. Ha det bra, kramis!

Saturday morning

 
Ph; weheartit

Back to were I used to be

Efter många om och men bestämde jag mig för att byta tillbaka hit igen. Det finns endel att lära sig eftersom det ändrats mycket sen jag senast bloggade här. Tror det kommer bli jätte bra och som det känns nu har jag mycket stor blogg lust vilket är super bra. I vilket fall kommer uppdateringen börja som vanligt imorgon. Puss och kram! 
 

RSS 2.0