Body splash

Inne på h&m hittade jag body splash för endast 20 kr, snacka om billigt. Var tvungen att köpa minst en och det fick bli denna. Luktar så gott! 

Solig sista maj

Hej! Har inte haft någon tid alls att blogga på senaste tid, min ork har inte riktigt varit med mig heller för den delen. Då jag varit borta här så har jag såklart varit i skolan och pluggat, tränat och försökt hitta tid till att vila och ta det lugnt. Dagen som vi alla väntat på är här, fredag! Gick barbent till skolan och med en enkel tshirt, så himla underbart. Det är ju sista maj idag och imorgon övergår vi till sommarmånaden juni så det kanske är på tiden. Om en liten stund ska jag till nya skolan och hälsa på lite där. Ska byta skola till hösten förresten. Ska sedan in till stan och kolla runt. Min kväll spenderar jag med mollie, myyyyys. Ha en bra och solig dag! PUSS


Like a skyscraper

En skoldag mindre kvar att gå igenom och en dag närmare sommarlovet. För att ha orken att kliva upp till skolan varje dag så intalar jag mig själv det där och det går så mycket lättare. Dock var det idag en ganska jobbig dag, mina ögon ville stängas sig allt för många gånger och jag var inte riktigt med på banan, haha. Har någon slags uppgift/prov på svenskan imorgon så måste läsa igenom några papper innan jag tar mig ner till gymmet. Hoppas ni mår bra. Kram!

Wanties from Juicy Couture

Har länge suktat efter den rosa mjukisdressen. Tänk och mysa runt i den, lovelovelove. Klockan har också varit en plåga för mina ögon, så fin!

I need your love

Bilder från idag.
 
Hejsan! Hade ingen vanlig skoldag idag utan fokusdag som vi kallar det. Vi jobbar undan allt vi behöver, riktigt behövligt vid tillfällen som dessa. Slutade vid två och då gick jag till gymmet. Riktigt varmt där inne när solen låg på. Blev lurad imorse, det såg ut att vara så fult väder men när jag kommer till skolan så ändras det och blir helt plötsligt sol och varmt. Jag som hade svarta byxor och en tjock tröja höll på och dö kan jag säga.. I vilket fall så har jag varit med bästis och vi har mest tagit det lugnt. Var iväg på ett möte för en stund sen och nu ska vi göra något roligt. Tror det lutar mot att spela något spel, hehe. Hör av mig mer imorgon, puss!

Amerikanska kokospannkakor

Något jag älskar är pannkakor och idag testade jag en annan variant än jag tidigare gjort, nämligen kokospannkakor. Bra brunch, mellanmål eller när du väljer att äta det. Super gott och enkelt!
 
För 4 pannkakor:
1,5 dl mjölk
2,5 dl valfritt mjöl
1 ägg
1 dl kokos
2 tsk bakpulver 

As long as you love me

Tröja - cubus / Jeans - vero moda / Skärp - h&m 
 
Hej! En lång skoldag som inte kändes sådär jätte lång faktiskt. Fått reda på roliga och bra nyheter under dagen, bland annat att vi inte har något mer no prov denna termin, thank god for that. Det kändes som en hel del att göra innan vi får sommarlov men om jag tänker efter så är det rätt så lugnt ändå. Har en so inlämning som ska in idag och sedan en idrotts uppgift och lite sånt. Ska möblera om i rummet senare, men innan det ska jag ut på en promenad med mami. Pusss

Monday inspiration


By kenza

Åh vad kär jag blev i denna outfit. Hon tycks alltid få till det och hon inspireras verkligen. Älskar tröjan som kommer från Zara!

Just a beautiful day

Efter att ha målat ett sminkbord som inte är det lättaste så har jag precis fått i mig lite mat i magen. Kött och sallad fick det bli, bästa kombon. Nu har jag precis bytt om och ska gå ut på en powerwalk. Idag får det bli i skogen, tror det kommer vara behagligast där. Behöver bocka av några gudstjänster så senare åker jag iväg på en. Inte det roligaste men man måste göra vad man måste göra. Vi hörs senare, puss!

Maxi dress

Austique / H&m / Nelly / Zara
 
Fyra långklänningar som mer än gärna får flytta in i min garderob. De här färgerna tycker jag är dom finaste på långklänningar + mörk/marin blå. Tycker jättemycket om den svarta med dom enkla banden och volangerna på överdelen. Det som gör det ännu bättre är att den bara kostar 200 kr!

26 maj 2013

Hej söthjärtan! Blev väckt imorse men det gjorde mig ingenting. Solen sken och jag blev på direkten glad och flög upp ur sängen. Gick ut i solen det första jag gjorde, stannade även kvar där ute och åt frukost. Idag är det morsdag, hoppas ni tar hand om era mammor och ger dom massa kärlek. Det ska jag göra! Ibland har man en känning redan när man vaknar att det kommer bli en bra dag. Så känner jag idag!
 
Förresten, ser ni att bloggen är väldigt annorlunda jämfört med vad den var förut? Jag satt nämligen hela kvällen igår och fixade med koder hit och dit. Kände att den behövde en förbättring och jag är ganska nöjd! 

Gossip Girl

Förr kollade jag på gossip girl näst intill hela tiden och tyckte det var så bra. Vill börja följa serien igen och hade också tänkt att göra det. Att kolla på serier är en bra sysselsättning och något jag älskar att göra. 

Victoria's secret body mist

Av alla victoria's secret body mist så är det dom här + strawberry and champagne som jag luktat på. Alla luktar så gott verkligen! Nästa gång jag gör en beställning så blir det nog coconut passion. Har länge kollat in den och man hör ju på namnet att den kommer dofta underbart. I just love them!

We should grab it while we can

Fina och soliga lördag. Har haft en väldigt lugn morgon och förmiddag. Mestadels legat inne i sängen och kollat på high school musical, än idag älskar jag dom filmerna. Ska försöka ta med mig mollie ut, känner att jag behöver lite frisk luft och dessutom är det ju härligt väder ute! När jag kommer hem ikväll ska jag försöka hinna med en beställning på h&m. Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi senare!

Some things I love

Mina vänner och familj
Min iphone, jordgubbar och kungsträdgården 
Converse, sommar, bli brun och glass 
Justin Bieber, Michael Kors och träna 
Lockigt hår, hundar och klockor 
Smoothie och Victoria's secret 

Cookies

Är inte så mycket för kakor, men när det kommer till dessa så kan jag nästan äta hur många som helst, bara nästan. Så himla goda! Speciellt på sommaren då man sitter ute och fikar i solen. Ska även testa på att baka liknande själv någon gång. Det ska bli intressant och se hur det går! 

Dagens enkla

Tshirt - hollister / Jeans - ginatricot / Klocka - ur och penn 

Thank god it's friday

Hejsan! Idag har varit en bra dag, kanske beror på att det är fredag, hehe. Är så glad över att ha mina vänner, mina lyckopiller. Vi har även fått sett solen efter några dagar borta. Det finns endel anledningar till att det har varit en bra dag som ni märker. Sen gäller det även att se allt från den positiva sidan, även fast jag själv vet hur svårt det kan vara ibland. Just nu är jag päväg till farmor och farfar i sommarstugan, ska se om det finns något jag vill ha innan dom säljer den. Ikväll blir det en myskväll med min ängel, film tittande och annat gott. Hoppas ni haft en bra dag. Ta hand om er!

Love dance

Denna parfym doftar himelskt. Kunde inte motstå från att köpa den när jag var i polen. Ni hittar den lite överallt på butiker även här i sverige. Själva flaskan är fin också så det blir samtidigt som en liten prydnad på bordet i rummet. 

Wanted

Blus - witchery / Jeans - boutique1 / Väska - mulberry / Armband - nelly / Klocka - michael kors / Ballerina - tory burch

Without the love

 
Jeans - h&m / Skor - converse
 
Tycker det är så skönt men även lite läskigt hur snabbt allting går. Förr tyckte man alltid att dagarna fram till sommarlovet gick så långsamt, men inte nu minsann. Mina ögon har varit nära på att stängas flera gånger under dagen och hade sådan lust att bara gå hem och sova, men klarade mig genom dagen och fick en liten kick på gymmet. Nu är jag dock trött igen och har lust att bädda ner mig i sängen och kolla på några VD avsnitt. Låter riktigt mysigt. Imorgon är det fredag och det gör mig glad på alla möjliga sätt. Tror det blir en lugn helg för min del. Kramis

Stockholm 21 maj 2013

 

Bikini

En liten kik på min nya bikinitopp som jag köpte på lindex för endast 99 kr. Färgen är super fin och jag älskar den. Tyvärr får den ingen som helst rättvisa på bilden för det var så ljust och det är svårt att få till färgen. Den är mycket starkare i färgen egentligen. 

Fruktsallad

 
Gick hem i en väldans långsam takt efter gymmet. Kör alltid hårdare när jag är ensam, konstigt nog. Duschen var prio ett när jag klev innanför dörren. Passade på att använda en ansiktsmask och nu är min hy ren och len. Fixade ihop en enkel fruktsallad efteråt. Hade inte suttit fel med jordgubbar och apelsin också, men man får ta det som finns hemma. Tänkte börja redigera endel bilder ifrån stockholm, så dom kommer antingen upp idag eller imorgon. Stay tuned!

In case you change your mind

Att säga att det har varit en bra dag kan vara lite växlande. De delar som har varit bra är för det första att no provet äntligen är över och jag hoppas att jag klarar det och att dagen har gått fort. Det som gör mig mest deprimerad är regnet som verkligen öser ner utanför fönstret. Så tråkigt att vädret blivit så dåligt igen efter att det har varit så himla fint. Ska strax byta om och sedan tar jag med mig paraplyet och promenerar ner till gymmet för en timme där. När jag kommer hem ska jag för en gångs skull inte plugga. Känns underbart!

Great day in estocolmo

Min dag har varit jättebra på alla sätt. Ska man klaga på något måste det bli vädret då det varit mulet och blåsigt, men som tur var så var det inte så värst kallt. Fick med mig det jag ville, inte mycket men jag är stört nöjd. Besökte riksdagen och ett medeltidsmuseum. Blev riktigt intresserad av riksdagen och allt det innefattar och funderar på att praoa där länge fram eftersom dom faktiskt kan ta emot ibland. Har nu lämnat stockholm stad och är påväg hem igen. Önskade att det funnits mer tid, men ska dit i sommar igen så då kommer det finnas massor med tid. Ska plugga nu och en tid frammåt, no prov imorgon som inte gillas. Vi hörs mer imorgon, kram!

Tell them what I know now

Godmorgon! Som jag berättade igår så ska vi idag till stockholm. Klockan sju åker bussen och vi är hemma någon gång runt nio ikväll. Med det kan ni nog förstå att uppdateringen inte kommer ligga på topp direkt, men kanske hinner slänga in något via mobilen om tiden finns. I vilket fall har jag kameran med mig så jag kan visa er bilder någon dag. Tror det kommer bli en super bra dag och hoppas att vi har turen att vädret blir fint. Ha det så bra, puss och kram!

Efter regn kommer solsken

 
Skinnjacka - h&m / Topp - new yorker / Jeans - ginatricot / Klocka - ur och penn / Ballerina - dinsko (tror jag)
 
Hej finisar! Lite sen uppdatering idag. Det beror bland annat på en lång skoldag och därefter mycket annat att göra Imorses vaknade jag upp till solsken men lite senare in på dagen öste regnet ner, tråkigt men sant. Som tur var gick det över. Sen jag kom hem har jag och karolina bara legat i sängen, läst i no:n häftet och varit ute på promenad. Hoppar strax in i duschen och sedan ska vi förbereda lite inför morgondagen. Vi åker nämligen till stockholm med klassen där vi får egentid i några timmar och sedan ska vi besöka riksdagen. Roligt och intressant. Mindre kul att bussen går 7 så vi måste gå upp mycket tidigare än vanligt.. Men får besöka vår fina huvudstad så det blir nog inga problem!

Wanties


Safe Haven

I helgen såg jag safe haven och den var så underbart fin. En ny favorit, helt klart. Älskar romantiska filmer. Nicholas Sparks gör en aldrig besviken. Och ni som inte sett den, gör det! 

19 maj 2013

Idag startade jag upp dagen ute på altanen i solen med en frukt tallrik. Jag hoppas jag kan säga att sommaren är här och att det fina vädret kommer hålla i sig. Annars då? Jo jag har kollat reprisen av esc och danmarks låt fastnar mer och mer, som förövrigt var en värdig vinnare. Så söt tjej! Solen har nu gömt sig vilket gör det lite behagligare att gå ut och ta en powerwalk som jag hade tänkt att göra. Senare sätter jag mig med so häftet och läser på lite. Hörs om en stund igen, puss!

Fina lördag

Hej på er! En dag som denna behöver vi alla ibland. Sova utan att bli störd och vakna när man vaknar, frukost ute på balkongen, film tittande och promenad i den stekande solen. Höll på att svettas ihjäl påvägen hem från bussen. Hade jeans och en svart tshirt. Bytte direkt till shorts när jag kom hem. Imorgon skulle graderna vara ungefär detsamma, jag älskar det. Nu kollar jag för tillfället på esc som jag tror rätt så många också gör. Tycker om danmarks låt, men självklart håller vi tummarna för robin!


Träningstips

Att komma igång med träningen kan ibland vara svårt. Till en början är det jobbigt men tillslut kommer det bli endel av din livsstil. Här är ett par tips för att göra det lättare att komma igång. 
 
♥ Kolla runt på inspirations bilder på weheartit, tumblr, instagram och så vidare. Jag blir iallafall grymt peppad av såna bilder. 
 
♥ Gör en spellista som är enbart för träning. All musik som du gillar, gärna med tempo. Jag lovar att det flyter på så mycket bättre och lättare då.
 
♥ Köp färgglada träningskläder. Det blir mer liv och det är ju dessutom mycket snyggare. 
 
♥ Vill du inte gå iväg till gymmet själv eller gå ut på en powerwalk/springtur själv, ta med dig någon. Det kan vara en kompis, någon i familjen eller varför inte hunden? 
 
♥ Istället för att ta bilen till affären eller skolan, gå eller cykla.
 
♥ Unna dig själv. Glöm aldrig att det är viktig att unna sig själv. Ta den där kladdkakan eller chokladbiten om du vill på fredagskvällen.
 
♥ Det viktigaste av allt, träna för att det är kul och inte för att du måste! Det är viktig att du hittar ett sätt som du tycker är kul. Föredrar du att powerwalka istället för att gå till gymmet, så håll dig till det. 

Life is good

 
Kvällens gottigheter. 
 
Har varit ute massor under dagen och har haft kameran med mig hela tiden. Skulle kunna bosätta mig utomhus dessa tider. Livet känns så mycket lättare och man blir gladare och får ett lyckorus i kroppen. Med jordgubbar får man ännu mera sommarkänslor. Strax ska jag hoppa in i duschen och sedan ska vi slå på en film eller två. Vi har redan bestämt att vi ska ta en nattpromenad inatt, hehe. Hoppas ni också har det fint och mår bra! Kramisar 

Selena Gomez - Come and get it

Kvinnan är så sjukligt vacker och så bra. Bara kolla på henne!

I just wanna be the one to remind what it is to smile

Tshirt - ginatricot / Shorts - mollies / Armband - claire's
 
Åh herre min gud vilket fint väder det har varit idag. Redan på morgonen var det varmt och jag ångrade verkligen att jag tog jeans. Tur att jag hade chansen att byta senare under dagen. Nu är sista sprutan tagen och spanska provet är avklarat. Är så lättad över det och glad att det gick bra. Denna fredag har varit så bra och den kommer fortsätta i samma riktning! 

Polen 2013 del 4


Friday morning

 
Godmorgon! Sitter och är redan i princip klar, jag kunde ha fått några minuter mer sömn.. Har nyss fått i mig frukost, fått sån dille på saltgurka. Äter det jätte ofta och det är så gott! Börjar dagen med idrott som alltid på fredagar och sedan spanska prov. Någon gång där emellan ska vi också ta spruta som jag ogillar rätt så mycket. Brukar intala mig själv "det går bra, det går fort och känns bara för någon sekund" och det hjälper ibland faktiskt. Tillbringar min fredags eftermiddag/kväll/natt med mollie, myyys. Ni får ha en super bra dag så hörs vi senare! Pusss

Summer outfit

 
Klänning - nelly / Väska - juicycouture / Klocka - michael kors / Ballerina - amazon
 
På sistonde har jag börjat gilla klänningar mer och mer. Både långa och korta. En bra butik med fina klänningar är framförallt nelly men också h&m. I sommar vill jag äga en massa, ska iallafall försöka köpa mig en långklänning då jag inte äger en sådan. 

Sunny day

 
Fyra mobilbilder från idag. 
 
Idag åkte myskläderna på eftersom jag inte orkade något annat imorse. Var så otroligt trött och ville verkligen inte gå upp ur sängen när klockan ringde. Piggnade till under dagen när jag fick sitta ute i solen och nu är jag inte ett dugg trött. Har bockat av ett gympass, träningsvärken är enorm och det kändes idag. Återstående tid av denna dag ska plugga spanska då det är prov imorgon. Alltid i sista stund, haha..

Navelsmycke

Bytte navelpiercing häromdagen. Mycket längre och större än min förra och jag tycker den är jättefin. Med brun kropp i sommar kommer den automatiskt bli ännu finare. 

I tell myself to run from you

Det var så skönt att få gå in på gymmet, sätta musiken på högsta volym och bara köra på och glömma bort allting för en stund. Efter en timme var jag helt slut och den känslan är den bästa. Klev ut ur duschen för inte alls längesen och har nu fixat mig kvällsmat som jag ska äta medans jag pluggar. Energi behövs det massor av just nu! Det krånglade tyvärr så bilderna från polen som skulle komma upp idag får ni se någon annan dag. Vi hörs mer imorgon, kramis

Shake it up

Linne - vero moda / Jeans - cubus / Armband - vet inte / Skor - converse
 
Vissa dagar är som berg och dalbanor och det kan jag kort och gott säga att det var idag. Ena stunden var humöret uppe men sedan sjönk det igen. Känns som högen med saker att göra inom skolan bara blir mer och mer. När jag kom hem gjorde jag mig bananpannkakor och nu ska jag byta om innan jag beger mig till gymmet. Ska ta ut all min ilska, haha. Hemma väntar en hög med plugg som jag måste ta tag i. Resten av bilderna från polen ska jag också försöka hinna få upp ikväll, så håll utkik!

When you're ready come and get it

Dagens / God sallad till lunch 
 

Usch vad det har blåst kallt idag, fingrarna frös ju nästan till is.. Inte riktigt men det har inte varit  varmt iallafall. Underlättade att denna dag är favoriten bland skoldagarna, mer såna här dagar i veckan skulle inte vara fel. När vi hade slutat så väntade ett gympass och sedan en kall promenad hem till cynthia. Vi hade tänkt att slå på en film strax men det där med att välja en som verkar bra är inte det lättaste.. Lutar mot någon bra tjejfilm! 


Pink trees

Fotograf: Jag  Kamera: Canon Eos 1000D
 
Blev så himla sprallig i kroppen och ville bara åka direkt till kungsträdgården när jag såg hur fint träden hade blommat upp där. Det har även börjat bli sommarfint på gårdarna runt omkring här vilket glädjer mig. När jag såg detta träd blev jag tvungen att ta kort. Så rosa och fint!

Polen 2013 del 3

 
 

Take me to the other side

 
Skinnjacka - h&m / Bondelid tröja och sjal - lager157 / Jeans - ginatricot / Klocka - ur och penn / Skor - converse / Mobilskal - catalins
 
Förvånansvärt så är det inte så mycket pågång nu i skolan. Mot slutet brukar det vara det men det känns skönt att det än så länge inte går i en rusande fart. Har en stor inlämning som ska vara inne om två veckor men har kommit en bra bit på vägen, i omgångar ska jag sitta med den så den blir bra. I vilket fall är måndagen över med en lättnad. Ska unna mig något avsnitt av VD strax som jag berättade imorse, som jag längtat. Inom kort kommer också det bli bättre ordning på bloggen, en roligare design och så. Stay tuned!

Perfect for spring

Untitled #88
Jeansjacka - nelly / Linne - jackwills / Jeans - harveynichols / Väska - här / Ballerina - accessorize

Måndag 13 maj

Morgon powerwalk / Dagens 
 

Måndag morgon och jag är påväg till skolan. Tycker om dessa dagar endast för att vi börjar halv nio, annars är denna dag inte så mycket till att ha. Gick upp tidigt imorse iallafall för att ta mig en powerwalk, bra sätt att starta dagen på. Slutar vid kvart över tre, rätt så segt om ni frågar mig men har överlevt förut så gör det idag med. När jag kommer hem ska jag kolla på mitt älskade vampire diaries om jag inte har för mycket att göra vill säga. Ha en fin dag, så hörs vi senare!


Polen 2013 del 2


Your fate is in your hands

Fina bilder ifrån weheartit. 
 
Hej på er! Klockan är redan snart sju och det känns som dagen började nyss.. Det som är ännu värre är att jag inte har gjort något dugg vettigt alls, bara gått runt här hemma. Just det, var faktiskt ute en kort stund tidigare för att få luft och några solstrålar på mig. Ska testa en av ansiktsmaskerna idag så får vi se om den är bra. Har haft ett långt uppehåll ifrån skolan men imorgon börjar den igen. Känns fruktansvärt om jag får säga det själv. Men att det bara är en månad kvar lättar upp det hela lite. Nu ska jag kolla på något avsnitt av vampire diaries innan jag hoppar in i duschen. Pussar

Polen 2013 del 1

Här har ni ett par bilder ifrån polen. Dessa är från den första dagen då vädret var helt underbart för att vandra runt i staden som var vad vi gjorde. Det finns mer bilder att visa och de kommer komma i olika omgångar någon dag framöver!

New in

Detta + en navelpiercing och mascara är vad jag köpte i Polen. En ny favorit i garderoben är helt klart den blåa toppen, älskar den! Kan fortfarande inte förstå att allt var så billigt, jag fick till exempel de tre ansiktsmaskerna för cirka 9 svenska kronor. Det kan man kalla billigt!

10 maj 2013

En bild från polen, åh vad jag saknar det redan!
 
Imorse vaknade jag i min egna säng, eller blev rättare sagt väckt av att bästis ringde. Blev glad av att se att solen sken och tog mig ut på en promenad. Gjorde mig sedan en smaskig frukost och nu sitter jag och redigerar lite bilder som kommer upp senare mot kvällningen. Snart kommer bästis hit och vi drar till den årliga marknaden för att kolla runt endel. Ha en fin dag, kramis!

Back in sweden

På igenkända trakter igen efter en resa som varit så lärorik och så otroligt bra. Har lärt mig massor med nya saker, gått runt i fina krakow och haft det riktigt roligt med bra människor. Kändes konstigt och jobbigt att lämna allt det gröna och somriga mot mulet och grått. Man brukar säga borta bra men hemma bäst. Håller tyvärr inte med om det denna gång.. Vill tillbaka nu, trivdes så bra där! Förresten så kommer det komma upp bilder ifrån resan och på det jag köpt imorgon.


Sedan jag kom hem har jag packat upp, umgåtts med familjen självklart och varit ute på en långpromenad med mollie i luren. Nu ska jag alldeles strax sova, tröttheten kommer allt mer och mer. Hörs mer imorgon, puss!


Daily inspiration

Weheartit

4 from my phone

Hej sötisar! Kan säga kort att polen äger. Kom hit igår förmiddag och det var så härligt när man klev ut planet och kände värmen slå emot en. Hotellet är inte fel det heller, hehe. Innan dess har vi varit i oslo och töcksfors. Vandrade över till norska gränsen och fick höra många intressanta historier. Igår gick vi mest runt och kolla på staden, den är så sjukt fin på alla sätt. Invigde shortsen för första gången i år också. Gick runt på dagen och kvällen i nya skor vilket har resulterat till väldigt ont i fötterna. Idag ska vi gå runt ännu mer, bland annat besöka före detta getto. Har det i vilket fall jättebra här! Hoppas ni också har det, kramis


White and black

Untitled #52
Topp - här / Jeans - flannels / Skinnjacka - jofama by kenza / Halsduk - awear / Väska - mango / Ring - evanity / Skor - converse
 
Fint, enkelt och stilrent. Det går att använda i princip året om, om man mixar lite med outfiten. Under varmare perioder kan man skippa halsduken och även jackan, medans under de kyligare tiderna tillsätta någon tjock tröja och så vidare. Jag gillar det i vilket fall! 

Fredag 3 maj

Har haft fullt upp de senaste dagarna med plugg, träning och förbereda inför resan. Idag har jag varit flitig. Lagt ner det allra sista och viktigaste i resväskan, varit en sväng på stan och solat och ska strax återgå till den jobbiga so inlämningen som jag ska lämna in idag har jag bestämt mig för. Vill inte ha den liggandes. Ikväll ska jag och bästis ta hand om oss själva genom att bland annat ta en varm dusch och göra hårinpackning. Imorgon klockan halv åtta åker bussen mot oslo och på söndag flyger vi till polen. Uppdateringen kommer inte bli den bästa som ni förstår. Har fixat två tidinställda och har gratis internet på hotellet. Ni får ha det så jätte bra och ta hand om er! Pussisar


2 maj 2013

Vaniljyoghurt med k special flingor, hallon, mango och lite hackade hasselnötter.
 
Godmorgon! Det är en positiv sak att det är torsdag idag fast det känns som måndag pågrund av ledigheten igår och det är dessutom en kort dag med inte allt för jobbiga lektioner. Kan kalla dom välbehövliga för det är precis vad dom är i denna stund. Kör dubbelpass på gymmet och kommer inte hem förens senare. Och då är det bara att sätta igång med en sista spurt på so inlämningen. Ska också dubbelkolla så att allting finns med i resväskan så att jag inte glömmer något. Hektiskt dag med andra ord!

White converse

Ett par nya skor i samlingen. Kan inte minnas hur länge jag velat ha dessa och nu äntligen äger jag ett par. Att jag hade rabatt och pengar från min födelsedag gjorde det ännu bättre. Nu är jag glad!

Hit the lights

Klocka - ur och penn / Ballerina - skopunkten (?)
 
Ballerina har jag använt idag utan att frysa. Kan inte förklara känslan men den är helt underbar. Har traskat runt på stan med mami och papi hela förmiddagen där jag fick med mig något jag länge velat ha (kommer upp bilder senare) och nu grillas det för fulla muggar. Grillat är ett tecken på vår/sommar och smakar så otroligt gott. Ska ut på en promenad senare innan jag tar tag i en so inlämning. Ha det fint, pussar!

April månad

April har gått av bara farten och under denna månad har jag bland annat storstädat mitt rum, fyllt ett år äldre, burit mycket solglasögon då solen lyst, ätit goda frukostar, införskaffat mig ett par snygga löparskor, växlat pengar, varit på justins konsert och tillslut fått hem min skolavslutningsklänning. 
 
Idag är det första maj och ännu en månad närmare sommar, please be good!

RSS 2.0