Perfekt outfit

Untitled #98
Linne - h&m / Kjol - zara / Väska - här / Armband och berlocker - thomas sabo / Skor - converse
 
Älskar matchningen mellan det vita och beiga tillsammans med kjolens färger. Har aldrig riktigt varit en kjol fantast men nu har även jag fastnat för den populära kjolen ifrån zara, den är ju bara så himla fin. 

Love will remember

Lite härlig morgon inspiration från tumblr. 
 
Godmorgon finisar! Har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt skönt inatt men vaknade dock för att det var så varmt, mindre skönt. Vädret är inte på topp idag vilket jag tackar gudarna för då jag bara känner för att vara inne och ta det lugnt. Perfekt dag för att kolla på serier hela dagen lång. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare. Pusss

Dagens detalj

Ur och penn

New in

Fått en ny favorit i garderoben, nämligen min nya svarta långklänning från h&m. Sitter perfekt och är super skön. Dessutom fick jag den för halva priset. Kan inte vara annat än nöjd!

Wake up to your dreams and watch them come true

Godmorgon! Hade i tanken att sova ut en aning idag men självklart så vaknar jag klockan sju och kan inte somna om. Så himla typiskt.. Har iallafall hunnit med att träna lite snabbt och fixa mig halvt. Senare ska jag träffa mollie och tillbringa min dag/kväll/natt med henne. Blir super mysigt! Återkommer om en stund igen, puss!

Watches

När jag och mamma var inne på ur och penn fyndade mamma denna klocka för endast 150 kr. De har mellan 50-70% i hela butiken, hur bra? Älskar klockor och där finns det hur många som helst, både stora och små. Skulle nämligen vilja införskaffa mig en i guld, så fint! 

Long time

Det har ekat tomt här ganska så mycket men jag tror ni vet anledningen. Det är sommarlov och jag vill ta vara på det så mycket som möjligt. Speciellt nu när det faktiskt inte är så jätte långt kvar, hemska tanke. 
 
Iallafall så har jag haft några riktigt bra dagar. Det har varit upp mot 30 grader varje dag denna vecka och jag klagar verkligen inte. Med tanke på det så har det blivit ett och annat dopp med finfina vänner på både dagen och kvällen, när det varit som varmast och när regnet har fallit. Hoppas ni har haft det lika bra som jag och så ska jag se till att bli bättre på att uppdatera! Kramis

There's nothing in this world I wouldn't do

 
Började denna fina dag med en promenad i skogen med vovven och sedan gjorde jag mig en god frukost bestående av amerikanska pannkakor. Bästa starten! Jag har också hunnit med att städa och diska och varit ute på en kort löptur. Känner mig riktigt duktig faktiskt. Om en stund kommer mollie hit och håller mig sällskap. Är rätt så badsugen så vi kanske drar ner och tar oss ett dopp. Ha en fin dag, pussar!

We are who we are

Tshirt - oldie / Shorts - h&m / Armband - lånade
 
Hej på er! Det var ett tag sedan jag hörde av mig senast. Har haft fullt upp och gjort massa roliga saker som är precis det man borde göra på sommarlovet. Hunnit med att varit på skara sommarland, tagit promenader i solnedgången, åkt båt, umgåtts med familj och vänner och tagit årets första kvällsdopp. Finns inget bättre än att känna att man är fri och inte har någon press på sig. Säger det tusen gånger om, men jag bara älskar sommaren!

Just gotta love life

Inspo collage made by me
 
Hej gullisar! Nya äventyr väntar idag och med det var det en tidig morgon för mig. Ska nämligen till skara sommarland med wilma och det ska bli så kul. Det var bra att jag hade en slappar dag igår så jag orkar med dagen. Vi har tajmat in det bra då det ska bli strålande sol och varmt idag. Känner på mig att det kommer bli en himlans bra dag! PUSS

Yesterday

 
 Igår var jag på sunnevattenland hela dagen. Har aldrig varit där innan så det var riktigt roligt. I början var det väldigt kallt i luften men som tur var blev det jättefint senare. Det var ganska lite folk vilket jag tyckte var super skönt så man inte var tvungen att stå i långa köer. Sprang runt och åkte, skrattade och hade det kul. Igår var en bra dag!
 
Idag är jag ovanligt trött och seg i kroppen vilket kanske inte är så konstigt. Var tänkt att jag skulle ut med storebror i båten, men jag har ingen aning om hur det blir. I vilket fall ska det bli en lugn dag för känner att jag inte orkar göra så värst mycket. Är väldigt sugen på att färga håret en nyans ljusare, får se om det blir någon förändring idag. Hoppas ni får en fin dag, kramis!

Wanties

Untitled #97
Det är så mycket jag vill ha just nu. Satte ihop ett litet collage med endel saker. Bland annat ett par levi's 501 shorts, thomas sabo armband, en svart långklänning, nya blusar, ett par hunters, nya träningsshorts och ett par rayban. Allting skulle sitta så himla bra nu!

Sommardag i juli

Solig och varm dag som har tillbringats på stranden med familjen där badning, glassätning och mycket solning har ingått. Ja, nu har jag tagit mitt första dopp för i år och det var så härligt. Hade glömt bort hur mycket jag verkligen älskar att bada. När vi kom hem blev det riktig sommarmat bestående av potatissallad, grillad kyckling och sallad. 
 
Nu ikväll ska vi kolla på film. Det får bli ted som jag aldrig lyckats se klart, men nu så. Början har varit bra och kan tänka mig att slutet också är det. 

Let's go to the beach

Bär idag en långklänning som jag fick av mamma för några dagar då inte hon kunde ha den. Väldigt enkelt och bekvämt vilket jag gillar. Nu har jag en bikini under som ni kanske ser, men det är bara för att familjen snart ska iväg och bada. Det ser ut att vara riktigt varmt ute och jag kommer säkert bara ligga och sola, så typiskt mig haha. Ha en fin lördag, puss!

Fredag 12 juli

Fredag idag och mina planer är att åka in till stan och möta upp karolina och mollie. Det är nämligen så att karolina fyller år idag, grattis min älskling! Vi ska se till att hennes dag blir jättebra på alla sätt och vis. För att slippa ta bussen så passar jag på att åka bil när ändå mami och papi ska in. Ha en bra dag, så hörs vi senare! Kramis

Underbara sommar

Hejsan! Hoppas ni mår bra och njuter av lovet. Själv mår jag prima och njuter så mycket som det går. Solen har varit uppe från morgon till kväll och jag har tagit min första löprunda detta år tror jag. Brukar mest hålla mig till promenader/powerwalks och gymmet, dessutom har löpning aldrig varit min grej riktigt men det kändes jättebra och jag orkade mycket mer än vad jag trodde.
 
Idag var den varmaste dagen hitills tror jag och jag har umgåtts med fina vänner. Kollade precis på det nya pll avsnittet och nu ska jag fixa lite kvällsmat som jag ska äta utomhus. Sommar i all ära.

Here we go again

Inspo från weheartit

Caught up in a dream

Tshirt - hollister / Jeans - ginatricot / Solglasögon - lager157 / Ballerina - h&m 
 
Sverige levererar med ännu en fin dag! Idag har jag först varit en sväng till stan med killarna i familjen och efter ett tag gick jag och mötte mollie. Vi har för det mesta gått runt på stan och kollat. För en stund sen var vi även ute på en fotorunda, Nu ska vi strax börja göra middag, så wifey som vi är. Som vanligt blir det film tittande ikväll. Pusss

Stay forever this young

Hej på er! Strax efter jag vaknade idag var jag i kyrkan för att få undan ännu en gudstjänst. Känns som jag gått på så många men har ändå 4 kvar. Resten av tiden har jag legat ute i solen och jädrar vad varmt det har varit. En stund var jag riktigt badsugen men hoppade över det och låg kvar och solade. Har ju inte tagit mitt första dopp för i år än, illa.. Får bryta det någon dag nu om vädret fortsätter att vara fint. Ikväll ska vi grilla och ha familjemys. Älskar dagar som dessa, perfekta sommardagar! Nu ska jag kolla på något avsnitt av vampire diaries. Hoppas ni har det bra!

Pink bracelet

Inne på ur och penn har dom fina armband för endast 59 kr i alla möjliga färger och 20 kr utav dom går till barncancerfonden. Köpte mig ett idag och jag valde självklart rosa.

Fruit smoothie

Smoothie är som ni vet en favorit hos mig och älskar att testa nya saker att ha i. I denna hade jag endast jordgubbar, vindruvor och banan. Toppade det med kokos. Den blev supergod och fräsch i smaken. Vill man ha den ännu kallare kan man lägga ner några isbitar. Perfekt en varm sommardag att svalka sig med! 

Crying out your name

Tshirts - hollister
 
Älskar verkligen min tshirt från hollister. Så härlig färg och så himla skön! Nästa gång jag är på hollister ska jag köpa ännu fler. Passar till väldigt mycket också, hur bra som helst!

Aina

Världens finaste och gosigaste vovve ♥

All this time I was finding myself

Startade upp denna soliga dag med ett kort träningspass. Tog en pause från träningen men det känns skönt att vara tillbaka. Har laddat ner en superbra app till mobilen där det finns olika övningar för både rumpa och ben, armar och mage. 
 
Idag är planerna att ta en tur till stan och möta upp mina saknade tjejer. Är jätteglad för att solen har tittat fram och jag har sagt det innan och jag säger det igen. Snälla, håll i sig. Vi vill ha sommar nu!

You come running after me and baby I'm back with you

Vindruvor, svenska jordgubbar och banan - favoriten. 
 
Det kändes konstigt att vakna upp i min egna säng imorse och att inte ha felicia brevid mig. Saknar henne redan och längtar tills nästa gång vi ses igen. Har varit hemma och slappat mestadels utav dagen. Ikväll är vi bjudna till grannarna där vi ska grilla. Det blir nog super mys! Hoppas ni mår bra och har det bra! Puss

New

Har äntligen införskaffat mig ett par vita virkade shorts som jag så länge suktat efter. Hittade de inne på h&m för 199 kr. Något mer som jag köpte när jag var i vinninga var en fin skylt som kommer göra sig ännu finare i rummet. Tycker om citatet väldigt mycket. Kommer ifrån lila ella och kostade mig 75 kr. 

I swear it's true

Igår tog vi oss en tur till läckö slott och kollade runt. Solen sken för det mesta och det var en underbar dag. Det är verkligen jättefint där!
 
Förövrigt har jag det jättebra här, som vanligt. Det gör ont i hjärtat när jag inser att jag åker imorgon. Skulle göra vad som helst för att få stanna. Varje sekund här är ren lycka. Saknar allt så otroligt mycket, det går inte ens att förklara med ord. 

Take me to the other side

Blus - chelsea / Jeans - dr denim / Klocka - ullared / Skor - converse

Första juli

Såhär ser jag ut idag / Tröja - cubus / Jeans och ballerina - h&m / Klocka - ur och penn
 

At the moment sitter jag på tåget som ska ta mig till skövde. Där kommer felicia stå och möta mig och vi ska sedan till vinninga. Är så himla glad verkligen. Ska bli så otroligt roligt att komma dit igen, speciellt nu när det var alltför längesen. Kommer stanna där tills torsdag så ni förstår nog att jag inte kommer prioritera bloggen under tiden. Ni får ha det så bra, så hörs vi när vi hörs! Pusss


RSS 2.0